Saturday, August 1, 2015

APT 25

1 augusti 2015
Deltagare: Två kaptener
Plats: Beqa, Fiji

Minnesanteckningar från arbetsplatsträff 25/2015

Verksamhetsgenomgång:
Under veckan har vi seglat till Beqa, träffat bekanta, druckit kava och gjort ett dyk, nu avvaktar vi att rådande starka vindar skall dra förbi, sen seglar vi mot Vitu Levus västkust.

Verksamhetsplanering:
AG Plan har jobbat intensivt under veckan och kan nu presentera en fastställd plan för Q3-Q4 2015-Q1 2016

Q3/15Augusti är fortfarande öppen för planering, Fiji, Vanuatu och New Caledonia är då olika möjligheter, slutet av perioden segling till Australien, inklarering i Bundaberg, segling sydvart förbi Fraser Island mot Brisbane.
Q4/15 Uppläggning av Anastasia i mitten av oktober på förbokad plats på land i Brisbaneområdet. Hemresa till Göteborg via Singapore och ankomst Landvetter den 20 oktober.

Nyårssupé bokad på Österlen.

Q1/16 Hemresa till Anastasia mitten av januari, observera att vi reser alltid hem.

Arbetsmiljö/Skyddsfrågor:
Lilla Kaptensförbundet har genom en snabb handläggning konstaterat att Köldtillägg aldrig kan betalas ut om inte temperaturen under en följd av 10 dagar i sträck, understigit 0 grader. Som en hjälp till lösning på problemet har man föreslagit att täcken skall plockas fram och vädras för en senare utdelning till frusna skeppskamrater.

Övriga frågor:
Arbetsgruppen för ”gäst ombord” tog upp frågan om framtiden ur gruppens perspektiv, det finns inga gästgastar på listan för 2016, mötet ansåg frågan viktig men i brist på tid bordlades ärendet.

Mötesdeltagarna tackade sig själva för ett väl genomfört möte.


Trevlig helg önskas alla bloggläsare.5 comments:

  1. Vad är det ni lider av på bilden. Jacuzzibad? Nån variant av flumride? Nån som helt fräckt kastat en spann vann över er? Att ni gömt sefiepinnen ombord? igen!

    ReplyDelete
  2. Här sitter vi och njuter av att kvicksilvret rusat upp till 19,7 grader. Jacuzzi vore välkommet! Och kava!

    ReplyDelete