Sunday, February 7, 2016

APT 03/2016

APT 03 2016

7 februari 2016
Deltagare: Två kaptener
Plats: South Stradbroke Island, Qld, Australia

Minnesanteckningar från arbetsplatsmöte 03/2016

Verksamhetsgenomgång:
Under veckan har besättningen seglat Anastasia söderut, besökt kollega söder om Brisbane och sedan fortsatt seglingen i små etapper inomskärs söderut. Ute i det stora havet råder det en kraftig luftström från SYD vilket inte är det bästa när man skall segla mot Sydney, besättningen har beslutat att vänta in förliga vindar.

Verksamhetsplanering:
Då det en tid framöver blir mycken väntan på bättre väder uppmanas besättningen av mötets ordföranden att inte låta latmasken ta över, latmasken och skeppsmasken kan tära på människor och föda, så här uppmanades besättningen till att gå upp i tid på morgonen, jobba med sitt projekt samt på eftermiddagen företaga långa promenader vilket är stärkande för kropp och själ.


Uppföljning av tävling:
Travelmarket har meddelat oss att vår blogg ej kom med till juryns 10 finalister, men tävlingen läsarnas röster kommer att pågå till mitten av februari, så lägg er röst, än finns det en chans.
Dessutom har expressen uppmärksammat de 12 svenska resebloggarna i sin rese bilaga
Besättningen är stolt och uppiggad av denna uppmärksamhet.

Arbetsmiljö:
Mötets ordförande påminde om den årliga revisionen av den systematiska arbetsmiljöarbetet kommer att inledas under kommande vecka, handlingsplan och rutiner kommer att revideras.

Trivselfrågor:
Förra veckans fråga om musikval ombord har diskuterats i olika grupper under veckan, ingen attraktiv lösning har ännu presenterats, ämnet bordlades en vecka.
Trevlig helg önskar kaptenerna.


No comments:

Post a Comment