Tuesday, October 6, 2009

Yachtservice


Står det på en dörr nere på kajen där man landar sin dinge. Vidare upplyses man på skylten att man kan få tillgång till Internet, få sin tvätt tvättad , byta böcker går också bra. Efter tre dagars intensivt lobbande för att de skall ta emot min tvätt har det nu lyckats. Första dagen regnade det för mycket för att han skulle kunna få det torrt. Idag var det fel på vattnet, det var dåligt efter allt regn sa han. Men när vi båda tillsammans konstaterat i ett dricksglas han hällde upp att vattnet dög, tog han emot tvätten.

Men det är ju för att njuta av ett långsammare tempo man gör en sån här tripp, så det känns bra att få sina förutfattade meningar bekräftade.

Vi har även lämnat en tom gasolflaska för fyllning som skulle hämtas idag, var den är nånstans det vet nog bara chefen på yachtservice.

2 comments:

  1. Njut av det långsamma tempot. Och den fasta marken under fötterna. Här hemma är det höst nu. Kallt. Man får ha mössa på sig när man går ut med valpen klockan 05.00. Tora kan säga mitt namn nu och älskar "Picken" Det är inte lätt att säga R. Kramar till er båda!

    ReplyDelete