Friday, October 9, 2009

Nu är gästerna här

Nu har dom kommit, i en taxi över berget fick dom åka, sen har vi badat och hört nyheter från Sverige. Trots den långa flygresan var det glada och inte alltför trötta. Vi skulle anmäla dem hos gendarmeriet, som stängt för dagen, men det får bli imorgon.

3 comments:

 1. Så då har jag lagt in en länk till Tahiti och Taditi i högerspalten, som blir fullare och fullare. Sen följde jag länken till Air Tahitis karta över Franska Polynesien, projicerat på Europa, den var fin när man har klickat den till full storlek - Nuku Hiva ligger ungefär i Ludvika ;-) - Tahiti=Paris

  ReplyDelete
 2. Hej Anna Karin och Thomas.
  Jag följer eran blogg via Susanne, vi är arbetskamrater. Kan du hälsa henne så gott o att jag följer hennes blogg. Jag har skrivit inlägg men de finns ännu inte med i kommentarerna. Ha en riktigt skön resa.
  På återseende.
  Kristina G Andersson

  ReplyDelete
 3. Jag håller med Eva- kartan som var projicerad på Europa var kul, gav ett nytt perspekiv. Men mest nyfiken blir jag ändå på vad ni ska anmäla dom för? Förargelseväckande beteende ( om Suss kom i sin lindansar dräkt) eller hemfridsbrott. eller har dom lagt vantarna på något stag?
  Ha det bra!

  ReplyDelete