Sunday, September 13, 2009

Nu är det nära

Imorgon är det avfärd. Det enda som kan stoppa oss då är om utklareringen krånglar, men vi har kollat och vet viken brygga detta skall ske. San Diego är ju en gränsstad, så det är förhoppningsvis rutin.
Med facit i hand var det mer att "få iordning" än vad vi trodde. Förra ägaren hade haft henne stillaliggande längre än vad vi förstod och då tar det ett tag att få alla reläer, ventiler att vilja fungera. Det sista vi pysslat med här att få igång watermakern. Men nu kan vi tillverka vårt eget vatten. Fantastiskt gott. Vi har även nya batterier och laddningen är på topp, både hos oss och batterierna.
Nu kommer snart fiskehistorier Stefan, håll ut.

4 comments:

 1. Jag har funderat lite över det där med tillropet "nice boat". Tänk om det vore tvärtom, alltså,"nasty boat, you got there".Då skulle Ni behöva svara, "yeah, she bites like Hell- don´t come to close".Då vinner man inga stilpoäng precis. Inte heller får man några tjusiga medlemskort med färgglada flaggor och slikt.

  ReplyDelete
 2. Flyttsöndag för min del. Hinner nog inte göra någon engelsk sammanfattning iddag.

  ReplyDelete
 3. Hääärligt, känner riktigt hur Anastasia rycker i tampar och bord av iver att få sträcka ut!
  Så länge som hon fått vänta på detta under alla dagar med bryggsegling! Hoppas hon sköter sig och njuter- att ni kommer att göra det vet jag. Bon courage!

  ReplyDelete
 4. Man riktigt känner förväntan och spänningen i luften. Låter helrätt att ni är bra förberedda. Får vi nästa rapport då ni är i land i Franska Polynesien, eller hur var det? Och nås ni av våra kommentarer innan dess?
  Hur som helst: Have a fantastic trip!

  ReplyDelete