Saturday, September 5, 2009

Dana Point

Här är hon guppande utanför Dana Point Yacht club. Vi njuter i det nya klimatet vi kommit till, här är betydligt varmare än i San Fransisco. Vi blir här några dagar, har beställt ett nytt litet relä som kommer på tisdag. Det är skoj att så många följer vår resa och nu har i även en liten karta på bloggen. Tack för supporten hemifrån.

5 comments:

 1. Kul att se att allt verkar fungera och att ni verkar ha det bra. Det ska bli intressant att följa era vidare öden och äventyr!

  ReplyDelete
 2. Kul med kartan, den kommer Ove att gilla!
  Tänk att ni ska behöva åka till andra sidan jorden för att våra dygnsrytmer ska passa ihop!

  ReplyDelete
 3. Som sagt, hädanefter kommer supporten hemma i Göteborg på begäran att reparera gradtecknen som Iridiumen ifrågasätter.

  ReplyDelete
 4. På TISDAG???? Hur länge ska vi sitta på Oa Pou och vänta?

  ReplyDelete
 5. Låter fantastiskt!!!
  Vi tröskar på i en för tillfället vacker men blåsig höst- vädret växlar minst sagt. Idag ska vi landkrabbor se om det finns nån svamp(det gör det, men den ska hittas också). Samuel jobbar hårt och bygger muskler på lagret vilket ju passar bra för en gast. Erik var det längesen vi såg, försökte bjuda honom på ett födelsedagskalas i huset men har var ute och seglade. Vi får se om han kan lockas på söndagmiddag nästa helg!

  ReplyDelete