Monday, March 19, 2018

Längs vägen

Vi är på väg norrut längs USA´s ostkust, det är inte lämpligt att lägga upp Anastasia i Florida under nästa orkanssäsong så vi har bestämt oss för att gå upp till Cheasapeakebay där det finns många alternativ för oss. Det är lite tidigt på säsongen att segla hela vägen utomskärs, varannan dag är det nya "northelys" som piskar oss i nosen. Därför går vi i ICW Inter Coastal Waterway på dagarna och sover på nätterna, tidsödande men ganska bekvämt. Det är lite som att cykla genom ett landskap hela dagarna, vi ser så mycket olika miljöer och människor. Vi vinkar som om vi vore kung och drottning och inte helt sällen kör folk förbi och säger "beautiful boat".
Örnbo

Tidig morgon passerar öppen järnvägsbro

Underbart vackra morgonar
Båtar som har bråttom

Båtar som inte har bråttom

Mer kommer


4 comments:

 1. Det ser ju trevligt ut med lite kanalsegling! Ni har väl en fin Rapala ut efter? Finns säkert mycket trevligt under ytan :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vi har fortfarande fisk i frysen.
   Alla fiskar här, i båtar och på bryggor, t.om under broar klänger människor runt med ett spö i handen, tänker på dig varje dag, du hade blivit stressad av att se alla fiskespön 😎

   Delete
 2. När ni kommer till Chaesapeake Bay kan jag rekommendera ett besök på US CGs sjöräddningsskola vid Yorktown. Jag var där för ett antal år sedan.

  ReplyDelete