Tuesday, February 21, 2017

Så kan det bli

Vi skulle just sätta avgångstavlan idag och skriva ”Avgång Cape Town torsdag morgon 09.00”...men så upptäckte vi imorse att gasolflaskan som byttes för två dagar sen var slut! Inte bra var har den gasolen tagit vägen?
Vi bestämde oss för att kalla hit en expert i ämnet och tydligen är de attraktiva män/kvinnor här i Cape Town, för vi får ingen hjälp förrän fredag kl 12.00. Bara att gilla läget, äta på resturang och titta på nästa väderfönster för ett avgångsdatum.
-->
Vi är mycket glada för att det hände nu, i en hamn med alla möjligheter och inte mitt ute på oceanen. Gasol är inte att leka med, god bless us.

3 comments:

  1. HSO inväntar såväl incidentrapport från nyligt inträffat biminiöverfall med vidhäftat åtgärdsförslag i syfte att undvika framtida olyckor, som avvikelserapport kring läckande gasoltub/slang/spis/kylskåp/frys med bilagt protokoll, handlingsplan och status från ansvarig besiktningsperson, undertecknat av LSO. I avvaktan ovan nämnda handlingars inkommande utfärdas avreseförbud för fartyget!

    ReplyDelete