Sunday, September 20, 2015

APT 3219september2015
Deltagare: Två kaptener
Plats: Scarborough Marina Qld, Australia

Minnesanteckningar från arbetsplatsträff 32/2015

Verksamhetsgenomgång:
Under veckan har Anastasia seglat söderut till Scarborough marina strax norr om Brisbane. Där skall hon ställas på land den 15 oktober då kaptenerna tar semester och åker till Sverige.
Kaptenerna tackade alla arbetsgrupper och alla deltagare på möten för deras engagemang, det sades vidare att alla är mycket stolta över att vara en del av Anastasias jorden runt segling och alla deltagare kan klappa sig själva på axeln att ännu en lyckad säsong är genomförd.
Eftersom nu etapp två är till ända kommer frekvensen av inläggen på bloggen att minska, från en gång per dag till en gång per vecka, fram till det att kaptenerna åker till Sverige.
Fullt bloggande kommer att återupptas när etapp tre inleds i januari 2016

Verksamhetsplanering:
Åtgärdslistan är lång, i stort sätt gäller ren
göring och smörjning av det flesta saker, det enda salt vi skall ha ombord när vi åker hem, är det vi skall strö på potatisen och de kokta äggen.

Arbetsmiljö/Skyddsfrågor:
Däcksskor med godkända spårdjup har införskaffats för att nå upp till säkerhetskraven som gäller vid däcksarbete.Kaptenerna tackar även sina trogna bloggläsare för allt engagemang.

4 comments:

  1. Föreningen Anastasias bloggföljare vill härmed framföra en ur djupet av våra hjärtan känd protest mot beslut som fattats vid APT 32 om att drastiskt förändra bloggfrekvensen. Så det så

    I övrigt undrar vi om ni ska gå på ortens marknad, i så fall kan ni hälsa till en som bor där. En som jag håller mycket kär. Säg att hon ska sy en linneskjorta. Med kullar i djupt skogsgrön! Persilja, salvia, rosmarin och timjan!

    ReplyDelete
  2. Har FOPPA gått i graven............???!!!!! /T

    ReplyDelete