Sunday, November 2, 2014

Bora-Bora

Här sitter vi nu och pustar ut efter första seglingen med en justerad besättning. Ölen svalkar gott i strupen och jag tänker på vad Bora-Bora står för i mångas tankar. Paradiset, ja i många sammanhang utnämns Bora-Bora som en av världens vackraste platser. Det kan bero på så många värderingar, jag tror att det även mycket beror på tillgängligheten, här har det funnits turism ganska länge. Men sen är det även otroligt vackert här, tempot är som alltid i Polynesien....lugnt.
Visste ni dessutom att 1978 spelade Jan Troell in en film här "Orkanen" hette den, i rollerna kunde både Max von sydow och Mia Farrow ses.

2 comments:

  1. Hej,
    För oss på Sjöfartsverket som inte vågar segla längre än till Skagen är det fantastiskt att få följa med på denna blogg. Såg även av en händelse att Caledonian Sky, som manageras av Salén Ship Management (Katarina Salén, Per-Magnus Sander, Niklas Peterstam, Dan Wikingsson, mfl), nu är i era trakter på väg mot Raiatea, med tanke på att segla på värmen och svensk sjöfartshistoria i nutid. MVH Frederik Hallbjörner

    ReplyDelete