Saturday, April 17, 2010

Marina Bay, Gibraltar


Inatt var det ett riktigt bakslag, vad som skulle bli en lätt avslutning på en lång seglats byttes i sura miner, depp och nääää, motorpaj är inte skoj. Men med lite goda telefonnummer, en fungerande telefon, och ett engelsktalande land löstes problemet ganska bra. Vi kämpade på i motvind och kryssade oss igenom sundet som är så trafikerat och kom fram på eftermiddagen.
Nu är vi till kaj i Marina Bay där det finns reparatörer att tillgå. Det kommer en Trevor på måndag, så plötsligt har vi fått en hel helg på oss att bara sova och kolla Gibraltar.
Vi skall göra lite sammanställningar , utvärderingar och funderingar varför man gör en sån här lång resa, vad det ger och vad det tar. Men nu tar vi och säger SKÅL för en fantastisk segling vi gjort, från San Fransisco till Gibraltar.

6 comments:

  1. Skål för att ni genomfört er fantastiska drömresa, skål för att ni nått Gibraltar, skål för att det gått bra trots diverse "haverier", skål för att vi snart ses igen. Men vart tog tiden vägen?? Det var väl igår ni for iväg, eller....

    ReplyDelete
  2. Vi skålar för att vi äntligen kan andas ut. Ingen mer oro. För havererade master och drejade spakar och ospantade vantar och aggressiva delfiner och giftiga fiskar. Nu är väl den stora konsten att få hem er till Sverige. Ett hett tips....ta tåget.

    Phuuuuu.

    ReplyDelete
  3. Skål för en strålande bedrift! Nu ser vi fram emot att få höra den långa, extended version, med allt extra material och alla behind the scenes tillägg från hela seglatsen! Välkomna till fast mark och så hoppas vi att vi ses i Skåne framöver! Ove

    ReplyDelete
  4. Stor kram och välkomna till kontinent Europa!
    Ha inte bråtttom hem, det är så många andra som har det just nu;)häls kusin Ingrid

    ReplyDelete
  5. Välkomna till Europa
    En prestation av er och fantastiskt fin och spännande segling att följa hemmavid
    Väntar med spänning att få höra mera vid senare tillfälle
    Wiggo

    ReplyDelete