Friday, April 23, 2010

Lat N 36 42 / W 002 48


Framme.
Nu är vi i Puerto deportivo Almerimar. Ett själlöst ställe på Costa del Sol. Vi har blivit väl bemötta och här finns plats. När vi kom inatt fick vi hjälp med förtöjningen. Det var den sista kulingen vi seglade i på ett tag och det rev i ordentligt när vi rundade pirarna. Nu på morgonen har vi klarerat in, beställt upptagning ur vattnet på onsdag och sen är det bara att packa väskan, så lämnar vi skutan för en period.
Det är mycket som blivit slitet och nu börjar t.o.m kamera sladden att ärga igen. Resan har slitit mer på båt och utrustning än på besättning. Vi kommer hem, utvilade och fräscha, övertygade om att alla borde ta sig en likadan tur i livet.

2 comments:

  1. Ni har gjort en fantastisk bedrift! Jag är full av beundran för ert mod, tålamod och er kompetens. Det har varit otroligt spännande att följa er resa varje dag på bloggen. Stort tack för era rapporter. Det har liksom varit som om man själv varit lite ombord då och då. Man riktigt kände hur kallt det var i Patagonien; hur underbart det måste ha varit i Söderhavet; hur ödsligt det verkat på den stora Atlanten med flera veckor kvar till land i sikte. Nu ska det bli jättekul att få träffa er igen och få höra berättelserna direkt från er över några goda glas vin och god mat. Ser fram emot att träffa er igen. Ove och Linda.

    ReplyDelete
  2. Kan inte mer än stämma in i föregående talares beundran över bedriften!

    ReplyDelete