Nu har vi börjat med proviantering, lika bra när vi har bil och bra affärer nära inpå.
Vi tänker långt fram, vi tänker förbi Kanarieöarna.
Vi kan nu både baka bröd, göra en god fisksoppa och steka crepes till efterätt. Vårat favoritkaffe La Vazza har vi också bunkrat upp.
Bra där med saffran till Lussebullarna. Blir väl värre med glöggen förstås. Svårt att få tag på i Karibien..?
ReplyDeleteMen...? Hur ska det gå med kvällsdrinken? Jag ser ingen Gin?
ReplyDeleteSuss jag har lite i bakfickan
DeleteJa just det! Dry gin borde höra hemma i torrskaffningen!
ReplyDeleteBra idé Poa, kan man göra frystorkat kaffe borde det väl gå med frystorkat Gin,
DeleteJag förväntar mig gin när jag kommer till västindien!!
ReplyDeleteHaha, vi kanske har lagt om stil Ylva, nu är det ROM punch som gäller och Pina Colada
DeleteOve, glögg gjorde jag i Patagonien, man kan piffa till rödvin med pomerans, nejlikor socker och kanel
ReplyDeleteVem sa nåt om lussebullar? Var kom det ifrån?
ReplyDelete