Saturday, October 5, 2013

Proviantering

Nu har vi börjat med proviantering, lika bra när vi har bil och bra affärer nära inpå.
Vi tänker långt fram, vi tänker förbi Kanarieöarna.
 
Vi kan nu både baka bröd, göra en god fisksoppa och steka crepes till efterätt. Vårat favoritkaffe La Vazza har vi också bunkrat upp.

9 comments:

  1. Bra där med saffran till Lussebullarna. Blir väl värre med glöggen förstås. Svårt att få tag på i Karibien..?

    ReplyDelete
  2. Men...? Hur ska det gå med kvällsdrinken? Jag ser ingen Gin?

    ReplyDelete
  3. Ja just det! Dry gin borde höra hemma i torrskaffningen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bra idé Poa, kan man göra frystorkat kaffe borde det väl gå med frystorkat Gin,

      Delete
  4. Jag förväntar mig gin när jag kommer till västindien!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, vi kanske har lagt om stil Ylva, nu är det ROM punch som gäller och Pina Colada

      Delete
  5. Ove, glögg gjorde jag i Patagonien, man kan piffa till rödvin med pomerans, nejlikor socker och kanel

    ReplyDelete
  6. Vem sa nåt om lussebullar? Var kom det ifrån?

    ReplyDelete