Sunday, May 26, 2013

Arbetsplatsträff 3

APT ombord s/y Anastasia 2013-05-25

Deltagare samtliga ombord


  • Diskussion om söndagsövertid fortsätter, pensionären vill ej bli kompenserad med kompledighet för söndagsövertiden, det är uteslutet att minska på promenaderna. Hårda förhandlingar om hur det skall kompenseras, möjlig lösning kan vara att öka restaurangbesök, förslagsvis obligatoriskt resturangbesök varje söndag. Klara att gå till beslut.


  • Verksamheten under veckan har gått enligt plan. Statusrapporterna har kommit in i tid och man kan konstatera att seglingen börjat på allvar. Sträckan Preveza - Patras seglad med god fart, vilket dokumenterats på bloggen. 


  • Alla administrativa kontakterna med de grekiska myndigheterna, Port polis och de grekiska skattemyndigheterna, har utfallit till vår belåtenhet.


  • Under veckan har även en oförklarlig händelse noterats, PC dödsdömd av reparatörer och besättning, återuppstår, plötsligt utan synbar förklaring.


  • Potatis skall serveras till söndagens ägg och bacon.

Vid pennan
Kaptenerna


1 comment:

  1. Läs på om EUs arbetstidsreglemente så kommer ni att inse att det är slut med seglingstramset och kommer hem! Det kommer aldrig att hålla med veckovila och dygnsvila!

    ReplyDelete