Tuesday, October 7, 2008

Den långa dagen





I den sena eftermiddagssolen fortsatte äventyren under den här resans långa första dag. Vi gick hela Powell street norrut parallellt med spårvagnen, upp för gatan, nerför gatan, ett myller av folk, hotell, affärer och såsmåningom när vi passerade delar av Chinatown, fantastiska grönsaksmarknader. Snart skymtade vi havet, Pacificocean-Bay Area, många fiskebåtar låg vid kajerna, tråkigt nog såg det ut som om de flesta låg till kaj till största del. Fantasifulla namn, Pretty Linda -Molly Sue- Morning glory-. Men var någonstans var bron? Golden Gate, vi blev inte kloka på om det var fel vinkel eller om det var låga moln-dimma, som skymde sikten. Vi har något kvar att längta efter på denna resa. Bra.
Kvällen avslutades med spårvagnstur hem, innan dess hade vi fyllt magarna med en fantastisk "Crab au gratin" på Fisherman´s grotto.

3 comments:

  1. Ni verkar ha det ljuvligt! Njut av staden, maten och alla sevärdheter. Klart ni kommer att hitta bron. Men jag har för mig att det är rätt långt att gå... Vi tog en buss från stan. Det minns jag absolut att vi gjorde!

    ReplyDelete
  2. härligt det låter!! glad att ni är framme!! poyan hälsar!

    ReplyDelete